Gå til hovedindhold

Rejseholdet

Gode råd og sparring til DIN virksomhed om at inkludere personer med forskellige handicap og skabe et mere rummeligt arbejdsmiljø.

 • Læs op

Indhold

  Projekt ”Rejseholdet" er et nyere initiativ ledet af Jobtaskforcen med det formål at støtte virksomheder i at inkludere personer med forskellige handicap og skabe et mere rummeligt arbejdsmiljø. Projektet er sat i verden som følge af konkrete udfordringer, identificeret af virksomhederne selv, og ud fra en stigende efterspørgsel efter målrettede løsninger.

  ”Rejseholdet” består af:

  • En virksomhedsleder, som kan give råd og sparring baseret på egen erfaring med ansættelse af personer med handicap.
  • En virksomhedskonsulent med ekspertise inden for inklusion af personer uden for arbejdsmarkedet, som kan rådgive og give assistance til implementering af ændringer.
  • En medarbejder med handicap, som kan bidrage med personlige erfaringer og sikre praktiske løsninger.

  Ved at sammensætte et team, der tilbyder rådgivning, sparring og praktisk assistance til andre virksomheder, fremhæves og anerkendes de kompetencer, som personer med handicap besidder. Fokus er, hvordan virksomhederne kan indtænke denne gruppe af mennesker i opgaveløsningen, så personer med handicap kan få mulighed for at bruge deres færdigheder og bidrage positivt til arbejdspladsen.

  Kontakt Sanne Ravn, hvis du vil have besøg af Rejseholdet - eller bare vil høre nærmere.
  Telefon: 30 82 55 05 eller mail sarav@horsens.dk