Gå til hovedindhold

Mikrotaskforce

Med Mikrotaskforcen har Jobtaskforcen og lokale virksomheder skabt et fysisk rum til dialog med den ledige.

 • Læs op

Indhold

  Her er den ledige - helt bogstaveligt - i centrum.

  Med Mikrotaskforcen har vi nemlig skabt et fysisk rum til dialog og sparring mellem virksomheder og den enkelte ledige, om dennes fremtid og muligheder.

  Målgruppen er borgere over 30 år, som modtager kontanthjælp og unge i alderen 18-29 år, som modtager uddannelseshjælp.

  På møderne i Mikrotaskforcen får 6 ledige - en ad gangen - en fortrolig snak med 3-4 virksomhedsledere samtidig. I ca. 20 minutter får den ledige sparring og snak om CV, jobmuligheder og ønsker. Den lediges personlige jobformidler er med til mødet. Både for at støtte og for at notere den inspiration og de råd som kommer, så den ledige og rådgiver kan arbejde med det efterfølgende.

  "Ved at samle jobformidler, virksomhedsledere og den ledige omkring ét og samme bord håber vi på at kunne skabe en fælles forståelse i netværket, så det bliver nemmere for de ledige at bane sig vej ind på arbejdsmarkedet", udtaler Jens Bruun Skifter fra Norna Playgrounds A/S, én af initiativtagerne til Mikrotaskforcen.

  Både virksomheder og ledige, som deltager, er positive. De vurderer, at samarbejdet giver alle parter en værdifuld sparring og åbner nye døre for ledige.

  Der er stor interesse fra virksomhederne i at deltage - hvert år er ca. 30 forskellige virksomheder repræsenteret. 

  Har du lyst til at høre mere om Mikrotaskforcen, så tag fat i Sanne Ravn på tlf. 30 82 55 05.