Gå til hovedindhold

Mentornetværk

Vær med i et inspirerende fællesskab, hvor støtte og deling af viden er i centrum.

 • Læs op

Indhold

  Som mentor kan du blive en del af et netværk med andre mentorer. Her kan du drage fordel af andres erfaringer og dele dine egne.

  Uanset om du søger rådgivning, vil udforske nye muligheder eller har brug for sparring om konkrete udfordringer, er vores mentornetværk det rette sted.

  Netværket er lavet i samarbejde med Jobcenter Hedensted.

   

  ·        Fordele ved at deltage i mentornetværket

  • Inspirerende møder og arrangementer skaber løbende læring – og dermed en motivation for dig som mentor.
  • Kontinuerlig udvikling af både dine faglige og personlige kompetencer. Deling af viden, feedback og refleksion med andre mentorer giver dig nye perspektiver og en dybere forståelse af mentorrollen.
  • Adgang til et bredt spektrum af erfarne fagfolk på tværs af forskellige virksomheder og brancher. Det skaber en platform for samarbejde og muligheden for at etablere værdifulde forbindelser.

  En fast gruppe af mentorer mødes to gange årligt for at diskutere emner og udfordringer inden for mentorrollen. Mødet holdes typisk hos virksomhederne for at give en indsigt i forskellige arbejdsmiljøer og praksisser.

  For yderligere sparring er der adgang til en facebook-gruppe. Her kan I dele erfaringer, stille spørgsmål og støtte hinanden.

  Årligt arrangeres et større møde for alle mentorer. Her er fokus på specifikke temaer og læringsmuligheder. Her kan mentorerne udveksle viden og erfaringer på tværs af grupper (hvis vi bliver så mange at vi må oprette flere netværksgrupper.

  Det er en forudsætning, at du har taget et mentorkursus. - Enten Jobtaskforcens og Learnmarks mentorkursus eller mentorkurset arrangeret af Jobcenter Hedensted.

  Efter gennemførsel af et af disse kurser bliver deltagerne tilbudt muligheden for at komme i en mentornetværksgruppe.

  Læs mere om Jobtaskforcens og Learnmarks mentorkurser.