Gå til hovedindhold

Værktøjer fra Jobcenter Horsens

Jobcenteret har et bredt udvalg af services til virksomheder, som ønsker at rekruttere, fastholde og opkvalificere medarbejdere fra kanten af arbejdsmarkedet.

 • Læs op

Indhold

  Du kan fx få hjælp til efteruddannelse, fastholdelse, rekruttering og til at forebygge og mindske sygefraværet. 

  Læs mere på Jobcenter Horsens' hjemmeside eller få overblikket i jobcentrets servicekatalog.

  Overvejet en voksenlærling?

  Som virksomhed har du mulighed for at ansætte folk i voksenlære. Det giver dig en moden medarbejder med livserfaring.  Hos Jobcenter Horsens kan du høre om mulighederne og fordelene ved en voksenlærling, og du kan få hjælp til at finde gode kandidater.

  Læs mere om voksenlærlinge hos Jobcenter Horsens

  Ansæt en småjobber

  Et småjob er på ganske få timer om ugen, og er velegnet til borgere, som har meget svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet.

  Kontakt Sanne Ravn på tlf. 30 82 55 05, hvis du vil høre mere om småjobs.

  Du kan også læse om småjob hos Jobcenter Horsens

  Skab muligheder med virksomhedspraktik

  Du kan tilbyde virksomhedspraktik på op til fire uger. Formålet med virksomhedspraktikken er at give personen mulighed for at afklare og udvikle kompetencer, udforske bestemte fag- og jobområder og opnå praktisk erfaring.

  Læs mere om virksomhedspraktik

  Jobskabelse gennem løntilskud

  Formålet er at skabe jobmuligheder ved at give ledige, nyuddannede eller personer med nedsat arbejdsevne muligheden for at udvikle kompetencer, opnå erfaring og udvide deres netværk. Et job med løntilskud varer typisk mellem 4-6 måneder, og du som virksomhed modtager økonomisk støtte under perioden.

  Læs mere om job med løntilskud