Skip Navigation

Jobmessen 2019

51 virksomheder og godt 300 ledige mødte hinanden på Jobmessen den 21. marts 2019 i Insero Atrium i Horsens.

Emnet for Jobmessen 2019 var småjob. Det vil sige muligheden for at sluse en ledig ind på arbejdsmarkedet igennem et job på færre timer.

Alle 51 virksomheder havde et småjob med i lommen, og jobmessen resulterede i en række gode match mellem ledige og virksomheder med behov for arbejdskraft.

Hvad er småjob?

Målet med småjob er at hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet med få timer fra start og løbende bygge flere timer på, så den ledige til sidst kan forsørge sig selv.

Det kræver, at virksomhederne ser opgaver frem for stillinger. I et småjob er ingen opgave for lille, og intet antal timer er for få.

Et småjob er en ansættelse på ordinære vilkår – og er første skridt på vejen til selvforsørgelse. Det kan være få timer ugentligt, sæsonbetonet arbejde eller en ansættelse ved pludseligt opstået behov for at få løst en opgave.

Har du et småjob i din virksomhed?

Et småjob kan frigøre ressourcer i din virksomheden ved, at dine øvrige medarbejdere kan fokusere på deres kerneopgaver. Et småjob kan også betyde, at du får løst små-opgaver i din virksomhed, som ellers ikke bliver løst.

Har du en idé til et småjob i din virksomhed, så kontakt din virksomhedskonsulent i Jobcenter Horsens eller chefkonsulent i Jobtaskforcen Sanne Ravn på telefon 30 82 55 05 eller sarav@horsens.dk.

Gå tilbage til siden om Jobmessen.

Derfor skal du tage et socialt ansvar

  • Du kan gøre en stor forskel for den enkelte ved at åbne døren til din virksomhed. 
  • CSR skaber stærke værdier, stolthed, arbejdsglæde og trivsel.  
  • At ansætte en ledig kan frigøre ressourcer hos dine eksisterende medarbejdere. 
  • Du kan bruge CSR og CSR-mærket i din markedsføring. 
Dekorativt

Kontakt os

Sanne Ravn

Chefkonsulent, Jobtaskforcen

Telefon: 30 82 55 05
sarav@horsens.dk
følg os