Nytårs Kick-Off i Jobtaskforcen

Onsdag den 5. februar 2020

Bliv en del af Ambassadørnetværket

Onsdag den 5. februar havde Jobtaskforcen inviteret lokale, interesserede virksomheder og organisationer til Nytårs Kick-Off i Rådhusets Foredragssal.

Her kunne de fremmødte bl.a. høre om Jobtaskforcens arbejde igennem det sidste års tid, og hvilke planer der er i støbeskeen.

Hovedformålet med eftermiddagen var dog, at gøre virksomhederne klogere på hvad det vil sige at være ambassadørvirksomhed, og hvorfor det er så vigtigt at de socialt ansvarlige virksomheder melder sig ind i netværket.

Nytårs Kick Off Nytår Kick Off Nytårs Kick Off

Der blev netværket, diskuteret og delt erfaringer til årets Kick Off.

Om Ambassadørnetværket

Ambassadørnetværket er tæt knyttet til Jobtaskforcen. De virksomheder og samarbejdspartnere der igennem tiden har været involveret i nogle af Jobtaskforcens initiativer, som fx Mikrotaskforce, projektgrupper, tidligere Jobtaskforce-medlemmer mv. bliver automatisk ’medlem’ af netværket. Det betyder, at netværket hele tiden vokser sig større og stærkere.

Men netværket er også åbent for dig der kommer udefra. Så er du en virksomheder, som vil gøre en indsats og være ambassadør for den sociale ansvarlighed, så kontakt Sanne Ravn på tlf. 3082 5505.

Klik her for at læse mere om Ambassadørnetværket.

Møder i Jobtaskforcen

Jobtaskforcens medlemmer deltager i fire årlige møder, hvor igangværende og fremtidige projekter og initiativer drøftes.

Sidst Jobtaskforcen holdt møde var den 9. oktober.

Læs mere om Jobtaskforcens møder på LinkedIn-profilen.

Kontakt os

Sanne Ravn

Chefkonsulent, Jobtaskforcen

Telefon: 30 82 55 05
sarav@horsens.dk
følg os