Awardshow Horsens Inspire 2019

119 virksomheder fik CSRpeople 2020

Torsdag den 7. november 2019 afholdt BusinessHorsens deres årlige awardshow ’Horsens Inspire’.

Som noget nyt dette år, blev det også her, vi fejrede alle de virksomheder som går forrest, og tager et socialt ansvar overfor borgere fra kanten af arbejdsmarkedet. 

Og det var en tydeligt tilfreds borgmester der i går betrådte podiet i Insero Atrium for at takke de mere end hundrede virksomheder, som i det sidste års tid har arbejdet aktivt for at hjælpe udsatte ledige tættere på arbejdsmarkedet, og som altså nu kan hænge et velfortjent CSR-mærke på væggen.

- Tak for den kæmpe forskel, I gør! For jeres medmennesker og for samfundet. I giver ikke blot disse mennesker noget at leve af. I giver dem også noget at leve for. Og I skal vide, at I gør en kæmpe forskel for både dem og deres familier.

119 virksomheder fik mærket. Lidt færre end sidste år, men stadig et flot tal. Især fordi vi skal huske på, at kriterierne er blevet skærpet. Dertil har virksomhederne denne gang selv skulle tage initiativ til at søge om mærket.

Og til de 119 sluttede Peter Sørensen sin tale af med også at opfordre virksomhederne til at vise deres CSR-mærker frem med ægte stolthed. For gennem positiv omtale kan CSR-mærket være med til at vise hele Horsens Kommune, at CSR virkelig nytter. For virksomheden, for den ledige og for samfundet som et hele.

Klik her for at se en liste over modtagerne af CSRpeople 2020.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Kontakt os

Sanne Ravn

Chefkonsulent, Jobtaskforcen

Telefon: 30 82 55 05
sarav@horsens.dk
følg os